Вести од компанијата

Добредојдовте нови вработени да ни се придружат! ние секогаш се стремиме да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти

2023-08-25

Како водечки снабдувач наCNC обработка и лиењеуслуги, Haozhifeng® со гордост го објави додавањето на нови членови во нашиот веќе силен работен тим. Ние секогаш се стремиме да обезбедиме најдобра можна услуга за продажба на нашите клиенти и возбудени сме што ги пречекуваме нашите нови членови на персоналот од Пакистан кои ќе ни помогнат да ја постигнеме таа цел. Во оваа статија сакаме да ја споделиме нашата возбуда со нашите клиенти и да го покажеме професионалниот тим што го имаме за да им служиме.



Прво и основно, би сакале да го претставиме нашиот нов тим од Пакистан. Тие се посветена и квалификувана група која има искуство со работа во истото поле и поминала низ ригорозни обуки пред да се приклучат на нашата компанија. Уверени сме дека нивната стручност и ентузијазам за работата ќе придонесат многу за нашиот тим и ќе ни помогнат да станеме уште посилни. Во Haozhifeng®, секогаш ги дочекуваме новите вработени со раширени раце и им ги обезбедуваме алатките што им се потребни за да успеат.


Нашиот силен работен тим отсекогаш бил клучна компонента на успехот на Haozhifeng. Имаме два професионални тима за да ги задоволиме потребите на различни клиенти. Едниот тим е специјализиран за сервис за обработка на CNC, а другиот за алуминиум и леење. Овие тимови имаат длабоко разбирање за сите аспекти на нивните соодветни индустрии и имаат способност да го решат секој технички или производствен проблем што може да се појави. Нашиот фокус на градење на високо специјализиран тим за да им служи на нашите клиенти ни овозможи да ја обезбедиме најдобрата можна услуга и да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти.


НаHaozhifeng®, we believe that customer satisfaction is crucial. Our new staff from Pakistan shares this belief, and we are confident that they will provide the same level of excellence as the rest of our team. We understand that each customer has specific needs, and our professional team is always ready to provide the necessary assistance. We take great pride in providing the best possible service to our customers and are confident that our new staff members from Pakistan will help us achieve even greater success.


Како заклучок, возбудени сме да им посакаме добредојде на новите членови на персоналот од Пакистан во нашиот веќе силен работен тим. Веруваме дека нивните вештини, искуство и ентузијазам во голема мера ќе придонесат за нашата компанија и ќе ни помогнат да продолжиме да ја обезбедуваме најдобрата можна услуга за продажба на нашите клиенти. Во Haozhifeng, ние секогаш се стремиме да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти и веруваме дека нашиот професионален тим, вклучувајќи ги и нашите нови членови на тимот, ќе продолжи да го прави тоа.



8618660210805
info@hzfcasting.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept